Lorine misterije

Utorak 26 decembar 16:20

12+12+
© 2015 NBCUniversal Media, LLC
Lorine misterije

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 26 decembar u 16:20

  Misterija otetog dečakaMisterija otetog dečaka (E01 - S02)

 2. Sreda 27 decembar u 06:00

  Misterija otetog dečakaMisterija otetog dečaka (E01 - S02)

 3. Sreda 27 decembar u 16:20

  Misterija leka za usamljenost (E02 - S02)

Sinopsis

"Lorine misterije" je policijska drama koja prati život Lore Dajmond, detektivke za ubistva koja balansira između života policajke i odgajanja dvojice sinova blizanaca. Usput ubeđuje kapetana Džeka Broderika da potpiše papire za razvod.

Epizode

 • 1

  Misterija otetog dečakaMisterija otetog dečaka

  +

  Dečak je otet od porodice iz Trajbeke i Lora i ekipa kreću u trku s vremenom. Moraju da razotkriju niz porodičnih tajni kako bi spasli dečaka. Uloge tumače Džoš Lukas, Laz Alonso, Džanina Gavankar, Maks Dženkins i Kali Torn.

  Sledeće na programu
  Utorak 26 decembar u 16:20
  12+12+
  Na Star Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 27 decembar u 06:00
  12+12+
  Na Star Crime
 • 2

  Misterija leka za usamljenost

  +

  Pacijentkinja koja boluje od raka umire pod neobičnim okolnostima. Policija istražuje smrt i otkriva neka iznenađenja zalazeći u svet preživelih od raka i onih koji ih podržavaju.

  Sledeće na programu
  Sreda 27 decembar u 16:20
  12+12+
  Na Star Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 28 decembar u 06:00
  12+12+
  Na Star Crime
 • 3

  Misterija zaključane kutije

  +

  Mladi tehnološki genijalac ubijen je u naizgled neprobojnoj zgradi. Lora i ekipa moraju da reše misteriju pre nego što neko ukrade žrtvine ideje vredne milijarde dolara.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 28 decembar u 16:20
  12+12+
  Na Star Crime
  Sledeće na programu
  Petak 29 decembar u 06:00
  12+12+
  Na Star Crime
 • 4

  Misterija mentora osuđenika

  +

  Dvoje osuđenih ubica pobeglo je iz zatvora maksimalne bezbednosti. Lora i ekipa se pridružuju lovu, ali njihova odanost dovedena je u pitanje jer je jedan od begunaca njihov bivši nadređeni.

  Sledeće na programu
  Petak 29 decembar u 16:20
  12+12+
  Na Star Crime
 • 5

  Misterija morskog groba

  +

  Supruga bogatog vlasnika televizije s nacionalnom frekvencijom izgurana je s auto-puta Vest Sajd. Lora i njena ekipa ubrzo shvataju da nije sve kako se čini na prvi pogled. Otkrivaju mračnu tajnu u slučaju koji je dugo smatran zatvorenim.

 • 6

  Misterija mrtve trke

  +

  Vlasnik lokalne teretane je skuvan živ u sauni. Lora i ekipa zalaze u svet bodibilding manijaka i krosfit zaluđenika, ali ubrzo shvataju da je opasnost mnogo veća nego što su mogli da pretpostave.

 • 7

  Misterija majčinskog instinkta

  +

  Lora i njena ekipa su za petama međunarodnim krijumčarima kada pronalaze mrtvu trudnicu pored puta. Ubrzo shvataju da roba koja se krijumčari nije onakva kakvom se čini na prvi pogled.

 • 8

  Misterija duha u mašini

  +

  Lora i ekipa istražuju ko je razotkrio identitet policajca na tajnom zadatku i doveo do njegovog ubistva. U toku istrage nepoznat haker upada u policijski sistem i ekipa menja taktiku. Moraju da nađu hakera pre nego što još neko nastrada.

 • 9

  Misterija trostrukog dobitnika

  +

  Lora i ekipa učestvuju u urbanom lovu na blago i prate ubicu od šljunkovitih krovova Njujorka do raskošnih simfonijskih dvorana. Usput, Lora mora da se suoči s novim oblicima savremene ljubavi.

 • 10

  Misterija pada

  +

  Usled jezive smrti parfemskog magnata, detektivi nisu sigurni kome mogu da veruju. Tajne su razotkrivene i Lora i Džejk ne mogu da se dogovore ko je glavni osumnjičeni, a ni o stanju svoje veze.

 • 11

  Misterija nepozvanog gosta

  +

  Neverovatan razvoj događaja stavlja Loru u opasnost i postaje jasno da slučaj ubistva Majkla Danhama još nije rešen. Počinje trka s vremenom dok Lora pokušava da se spase i zaustavi ubicu.

 • 12

  Misterija jutarnjeg trčanja

  +

  Lora i ekipa istražuju grupu koja se bori za prava muškaraca, a koja je osumnjičena za ubistvo najboljeg gradskog sportskog hirurga. Bili i Meredit podižu svoju vezu na sledeći nivo.

 • 13

  Misterija mračnog srca

  +

  Dan zaljubljenih dobija smrtonosan zaokret, jer Lora sumnja da se davno zaboravljeni serijski ubica vratio svom zanatu. U međuvremenu, kada je u pitanju romansa u stanici, tajne se šire poput požara.

 • 14

  Misterija političke operacije

  +

  Lora i Džejk dobijaju zadatak da čuvaju istaknutog stranog zvaničnika zbog protesta i pretnji smrću koje su mu upućene.

 • 15

  Misterija nepoznatog broja

  +

  Lora mora da preduhitri detektiva iz Bruklina koji radi na slučaju ubistva nakon što Lora telefonskim pozivom shvati da je glavni osumnjičeni njena sestra.

 • 16

  Misterija kraja straže

  +

  U 2. policijskoj stanici hapšenje međunarodnog kralja droge završava se tragično. U međuvremenu, Džejk donosi odluku koja će mu promeniti život, a tiče se njegove budućnosti s Lorom.