Mekgajver

12+12+
TM & © 2016 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Mekgajver

Sinopsis

Mladi Angus Mek Mekgajver radi za tajnu organizaciju unutar američke vlade i oslanja se na svoje neobične veštine u rešavanju problema kako bi spasavao živote.

Epizode

 • 1

  Odmaralište i Desi i Rajli i perač prozora i svedok

  +

  Meti deli ekipu zbog misije i uparuje one ljude koji su imali najviše sukoba jedni s drugima tokom afere Kodeks.

 • 2

  Lopov i slika i aukcija i Viro 486 i pravda

  +

  Tejlorov bivši učenik je ubijen jer je pokušavao da spreči da biološko oružje upadne u pogrešne ruke. Mek i ekipa moraju da pronađu oružje kako bi Desi mogla da ga ukrade pre nego što bude prodato teroristima.

 • 3

  Pomračenje i USMC-1856707 i potencijalni korak i lanac i katanac i majka

  +

  Ras je kidnapovan i Mek i ekipa moraju da izvuku nekadašnjeg ubicu iz zatvora kako bi im pomogao da nađu Rasa. U toku bega, Mek i Desi moraju da se suoče s problemima u svojoj vezi.

 • 4

  Knedle i grudni koš i bušilica i žarač i Mejson

  +

  Mekovo upoznavanje Desinih roditelja kreće naopako kada se njen brat nađe u nevolji i očajnički mu treba pomoć. Ras i Meti moraju da traže pomoć od starog neprijatelja kada je kindapovan kandidat za novog člana ekipe.

 • 5

  Džek i kinematika i obijač sefova i MgKNO3 i GTO

  +

  Mek i ekipa moraju da reše slučaj ubijenog prijatelja koristeći kriptičnu razgeldnicu kao jedini trag.

 • 6

  Karantin i N95 i fiksna linija i teleskop i socijalna distanca

  +

  Tokom prve zabrane izlaska povodom epidemije koronavirusa, Mek, Bouzer i Rajli su zajedno u karantinu. Usput pokušavaju da spreče kriminalnu radnju koja se odvija u kući njihovog komšije.

 • 7

  Zlatna kopljoglavka i otrov i skakanje motkom i krv i prtljag

  +

  Mek s prijateljem razvija tajnu eksperimentalnu terapiju za rak. Neko upada u laboratoriju i kidnapuje Mekovog saradnika s namerom da upotrebi istraživanje za proizvodnju opasnog nervnog otrova.

 • 8

  SOS i zaštitno odelo i ultrazvuk i frekvencija i stranac

  +

  Metin bivši mentor Jan Kejn i njegove kolege iz ambasade dobijaju misterioznu i smrtnu bolest. Tejlor i Bozer sarađuju s Džerijem Ortegom.

 • 9

  Šine i pitoni i čekrk i cev i so

  +

  Mek i njegova ekipa nisu uspeli da spreče da podaci Ministarstva odbrane padnu u ruke Kodeksa. Mek zato mora da se popne uz planinu, koristeći samo opremu ručne izrade, kako bi sprečio objavljivanje podataka.

 • 10

  Dijamant i zemljotres i ugljenik i komunikacija i toranj

  +

  Merdok se udružuje s Endruzom kako bi hakovali komunikacione kanale ekipe. Dvojac otrkiva jedno drugom svoje najintimnije tajne.

 • 11

  C8H7CIO i nano-praćenje i otpor i Maldivi i umne igre

  +

  Mek i Rajli zajedno odlaze u inostranstvo kako bi sprečili pad vlade. Dok su tamo, nenamerno udišu novu smrtonosnu mikroskopsku tehnologiju.

 • 12

  Kraljevski i brak i Viva sanskar i cink i Hena

  +

  Mek, Desi i Rajli upadaju na kraljevsko venčanje kako bi zaštitili mladu dok pokušavaju da razumeju sopstvene romantične avanture.

 • 13

  Pronalazak u ambaru i motorno ulje i probijanje i laboratorijski pacovi i tahometar

  +

  Mek i ekipa pokušavaju da pronađu šefa mafije i ulaze u svet italijanskog automobilizma. Mek mora da se osloni na Desi kada shvati da gubi kontrolu nad rukama. Mek i Desi počinju da žive zajedno. Rajli otkriva Rasu istinu o svojoj hakerskoj ekipi.

 • 14

  H20 i ortofosfati i grad misije i rđa i poreklo

  +

  Nakon tragične smrti Bozerove tetke, Mek i Desi putuju s Bozerom u njegov dom iz detinjstva. Međutim, ubrzo shvataju da bi Bozerova tetka mogla biti žrtva ubistva nakon što je pokušala da razotkrije zagađenje u gradskom vodovodnom sistemu.

 • 15

  Otmica i sećanje i vreme i vatromet i raspršivanje

  +

  Mladi Angus Mek Mekgajver radi za tajnu organizaciju unutar američke vlade i oslanja se na svoje neobične veštine u rešavanju problema kako bi spasavao živote.